+420 777 876 095 sporkuvmlyn@centrum.cz

GDPR

GDPR – ochrana osobních údajů

Vážení návštěvníci webových stránek Šporkova Mlýnu s ohledem na platnou legislativu vás musíme informovat o zásadách zpracování vašich osobních údajů.

Obecně

Údaje týkající mojí firmy, které na svých stránkách zveřejňuji slouží výhradně k tomu, abyste nás mohli kontaktovat za účelem poptávky nebo rezervace ubytování. Neslouží k tomu, abyste nás kontaktovali za účelem nabídky zboží a služeb nebo provádění marketingových průzkumů. Správcem Vašich osobních údajů je firma Šporkův Mlýn , s.r.o..

Účely zpracování

Vaše osobní údaje zpracováváme z důvodů nezbytných pro splnění smluvních obchodních podmínek, pro splnění zákonných podmínek, které mi ukládá naše platná legislativa.

Rozsah zpracovávaných údajů

Zpracováváme osobní údaje, které slouží k nabídce a kontaktování ve věci rezervace ubytování:

  • Jméno, příjmení
  • Telefonní číslo
  • E-mailová adresa

Například: Dáváte nám jednoduše souhlas k tomu, abychom vás mohli kontaktovat ohledně zapomenutých zavazadel na pokoji nebo vám dát vědět, že se uvolnil pokoj.

Příjemci osobních údajů

Vaše osobní údaje, které shromažďujeme, předáváme třetím osobám pouze v případě, že mám tuto povinnost ze zákona (finanční úřad, živnostenský úřad, kontrolní a dozorové instituce).

Doba uložení osobních údajů

Osobní údaje, které zpracováváme, využíváme po dobu nezbytně nutnou dle účelu jejich použití.

Plnění smlouvy – po dobu platnosti smluvních lhůt. Vždy přihlížíme k nejdelší době.

Účetní a daňové podklady – po dobu deseti let.

Vaše práva

Vaše osobní údaje jsou citlivé informace. Máte právo vědět, jaké osobní údaje o vás zpracováváme a k jakému účelu, máte právo žádat opravu těchto údajů. O tuto informaci můžete kdykoli požádat písemnou formou. Na této žádosti musí být uvedeno, kdo o informaci či změnu žádá a Váš podpis musí být úředně ověřen. Nejpozději do jednoho měsíce vám tyto informace písemně sdělíme, nebo je opravíme. Pokud budeme zpracovávat údaje, které podléhají udělení vašeho souhlasu, máte právo tento souhlas kdykoliv odvolat a žádat odstranění těchto údajů. Také tato žádost musí být písemná, musí obsahovat kdo odstranění osobních údajů žádá a jakých údajů se vaše žádost týká, váš podpis musí být úředně ověřen. Po obdržení této žádosti vaše osobní data odstraníme do jednoho měsíce.

Máte právo podat stížnost na dozorový úřad, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Odkazy na legislativu:

NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)

Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění účinném od 1. července 2017

Zákon č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti ve znění účinném od 1. července 2017

Šporkův Mlýn

Penzion Šporkův Mlýn Stanovice 14 PSČ 54401 Stanovice (u Dvora Králové nad Labem) GPS: 50.4012633N, 15.8708944E +420 777 876 095 sporkuvmlyn@centrum.cz

    Píšete o nás

    Jindřiška Jíchová
    Jindřiška Jíchová
    17:12 20 Sep 18
    Zastavili jsme se tady na obed a byli jsme spokojeni.Prijemna a ochotna obsluha.Sedeli jsme na zahradce,prijemne prostredi a vyuziti pro deti,takze se v klidu muzete najist zatimco deti si hraji na detskem hristi.Jidlo bylo slusne,mozna by mohlo byt teplejsi.
    Axer man
    Axer man
    09:45 23 Aug 18
    Paráda! Mají tu výbornou kuchyni a příznivé ceny. Obsluha je milá a areál Vám nabízí i dětské hřiště! Mimo jiné je vedle restaurace splav řeky Labe, takže se v horkých letních dnech se můžete i zchladit. Voda sice není zrovna teplá, ale za tropických dnů je to skvělé! Navíc se Šporkův mlýn nachází 2 km od Hradu Kuksu, tím pádem můžete návštěvu spojit s prohlídkou hradu. Já osobně vám můžu doporučit boloňské špagety, ze kterých jsem byl nadšený. Toto místo vám můžu na 100% doporučit! Podle mě, ideální!
    Radek Netík
    Radek Netík
    12:04 19 Aug 18
    Po cestě na vodě nejde minout. vepřové výpečky na jedničku. Jinak přijatelně pestrá nabídka. Trampolína pro děti. A když jsme tu byli měli tam nádhernou obsluhu:))
    Aleš Souček
    Aleš Souček
    11:20 29 Jul 18
    Starobylý rekonstruovaný mlýn s nádhernou atmosférou. Dobré snídaně (talir - šunka, salám sýr vejce). V létě funguje venkovní restaurace s výhledem na řeku. Ubytování standardní. Majitelé velmi vstřícní.idealni pro cyklisty a turisty, takřka na dohled od hospital Kuks a Braunova betléma. Celkový dojem trochu kazí zápach z kanalizace jak venku, tak ve snídaňové jidelne, na pokoji a v koupelně. Nedá se zde platit kartou.
    Tomas Lufinka
    Tomas Lufinka
    19:57 14 Aug 18
    Krásné a klidné místo s atmosférou. Ubytování jednoduššího typu, ale čisté, klidné a s přátelskou obsluhou. Jedinou nevýhodou je nemožnost platby kartou a to jak za ubytování, tak v restauraci.Trochu středověk, ale ke kouzlu stareho mlýna to snad i patří.
    Next Reviews

    Díky za vaše hodnocení